06-11266896 info@boerensolex.nl

Gezellig toeren op de Maasdijken met echte oldtimer Solexen en Tandemsolexen!

Brommertjes huren bij Boerensolex

Solex tour in Noord-Brabant

Voor een unieke solex tocht in de buurt van Gelderland ben je bij Boerensolex aan het goede adres. Op onze solexen leer je de omgeving van de Maasdijken goed kennen. Langs historische stadjes en de rustgevende natuur ervaar je de nostalgie van weleer. Zo kan je onderweg een stop maken bij een van de vele horeca gelegenheden om even te ontspannen. Onze solex tochten zijn daarnaast dan ook makkelijk te combineren met een van onze arrangementen naar keuze. Met meer dan 15 verschillende opties is er voor iedere gelegenheid een passende activiteit om er gegarandeerd een groot succes van te maken!

Vanaf 2 personen

€34,- p.p

Tijdsduur van 3 uur voor een solextocht. Voor een extra uur € 5,- pp.

Solextocht met High tea of Taart in Appeltern

vanaf 2 personen

€65,50 p.p.

High tea: Tijdsduur 4½ uur, 2 uur toeren, 2 uur op locatie “Theetuin Appeltern”

(*met verkorte tocht  € 60,50 pp)

i

Solextocht en een bezoek aan de tuinen van Appeltern

vanaf 2 personen

€59,- p.p.

Tijdsduur 5½ uur, ± 2½ uur toeren en 2½ uur op activiteit locatie.

i

Solextocht met Bezoek aan locatie

vanaf

€45,- p.p.

*Stoomgemaal De Tuut

Tijdsduur 4½ uur, 2½ uur toeren, 1½ uur op locatie

i

BoerenSolex

Een écht familiebedrijf, waar gastvrijheid voorop staat. Zo zorgen we al ruim 15 jaar voor onze gasten een onvergetelijke dag. Inmiddels bestaat ons aanbod maar liefst uit meer dan 100 solexen, 10 tandem solexen en beschikken we ook over elektrische fietsen. Allemaal te huur vanaf onze eigen locatie in Herpen (Sint Sebastianusstraat 3, 5373 AC Herpen), waar we beschikken over een ruime locatie waar we onze gasten kunnen ontvangen voor een kopje koffie of thee.

Goed om te weten: bij slecht weer mag de solextocht op de dag zelf kosteloos geannuleerd worden in overleg met BoerenSolex.

Onze arrangementen

Van al het solex rijden is het niet raar dat je ook behoefte hebt aan een hapje of drankje of misschien een extra activiteit. Hiervoor hebben we speciaal verschillende soorten arrangementen samengesteld. Verschillend van een BBQ, een buffet over bijvoorbeeld een frietwagen. In samenwerking met onze vaste partners kunnen we dan ook garanderen dat dit een succes is. Naast de verschillende eet gelegenheden, hebben we ook arrangementen voor tijdens het solex rijden, zoals een tussenstop bij de Tuinen van de Appeltern of een rondleiding bij de Bierbrouwerij in Oijen. Wilt u graag weten hoe wij hier bij kunnen helpen? Neem gerust contact met ons op, dan kunnen we samen kijken hoe we uitje onvergetelijk kunnen maken.

Naast het solex rijden snappen we het goed dat je ook behoefte hebt aan een hapje of drankje achteraf. Hiervoor hebben we verschillende arrangementen samengesteld in samenwerking met onze vaste partners, zodat we de kwaliteit kunnen waarborgen. Zo kan je kiezen voor verschillende arrangementen, van actieve activiteiten tot aan buffetten of een frietwagen. Ook tijdens het solex rijden kunnen we zorgen voor een activiteit als tussenstop bij een van de prachtige locaties aan de Maasdijken. Wil je graag weten of we iets voor jou kunnen betekenen? We helpen je graag verder met het organiseren van jouw uitje.