06-11266896 info@boerensolex.nl

Gezellig toeren op de Maasdijken met echte oldtimer Solexen en Tandemsolexen!

Solex rijden Nijmegen

Een solex huren in Nijmegen

Op zoek naar een gezellig uitje om samen met je vrienden, familie of collega’s te kunnen doen? Bij BoerenSolex In Noord-Brabant in de buurt van Nijmegen ben je aan het juiste adres, bij ons heeft u gegarandeerd een leuk uitje. De route van onze solex tochten gaan door verschillende authentieke dorpjes en historische stadjes. Onderweg kan je makkelijk even stoppen bij een van de vele horecagelegenheden of natuurgebieden aan de Maasroute. We kunnen tot wel 90 personen makkelijk voorzien van een solex, maar ook grotere groepen zijn mogelijk in overleg. Lijkt het u leuk om solex te rijden door Noord-Brabant of interesse in een van onze andere sportieve arrangementen? Neem dan gerust contact met ons op!

Vanaf 2 personen

€34,- p.p

Tijdsduur van 3 uur voor een solextocht. Voor een extra uur € 5,- pp.

Solextocht met Kookworkshop, Picknick of Lunch

vanaf 4 personen

zelf koken, ophalen of laten brengen op een locatie bijvoorbeeld in de natuur. Zie hier alle mogelijkheden van Jeanine Cuisine  

i

Solextocht met Teambuilding, Bamboe bouwen of Low-rope parcours

vanaf 10 personen

€54,- p.p.

Tijdsduur 4½ uur, ± 2½ uur toeren,
1½ uur Teambuilding

i

Solextocht met onderweg een stadswandeling met gids door Megen

vanaf 10 personen

€51,- p.p.

Tijdsduur 5 uur, ± 2½ uur toeren, 2 uur stadswandeling met aansluitend kopje koffie of thee met verse appeltaart.

i

Over BoerenSolex

Met onze klassieke solex snort u makkelijk door stad en land. Voor het verhuren van onze solexen maken wij gebruik van geheel gereviseerde (100% betrouwbare) oldtimer solexen die ruim 50 jaar oud zijn en zijn geschikt voor iedereen met een geldig brommercertificaat. Iedere solex wordt door ons zelf gereviseerd voordat er mee gereden wordt. We beschikken over zo’n 100 solexen en 10 tandem solexen, speciaal zodat aanwezigen die niet over een rijbewijs beschikken ook het fantastische gevoel van het solexen in Brabant kunnen ervaren. Ons familiebedrijf zit gevestigd in Herpen en met een goede prijs-kwaliteit verhouding zijn we uitgegroeid tot een gewaardeerd adres voor het organiseren van uw solex uitstapje met verschillende groepen uit heel Nederland, België en Duitsland. Dit doen we al zestien jaar met veel plezier!

Solex arrangementen

Je solex uitje compleet maken met een hapje, drankje of extra activiteit? Met een van onze arrangementen zorgen we ervoor dat jullie uitje nooit meer vergeten wordt. We kunnen samen met u kijken naar de mogelijkheden, hoe groot is de groep, wat is de gemiddelde leeftijd van de groep en wat zijn jullie specifieke wensen. Zo kan je het solex rijden gezellig afsluiten met een van onze BBQ’s buffetten of frietwagens, maar kan je ook tijdens het rijden bij verschillende locaties stoppen, zoals wijngaarde De Kleine Heerlijkheid of kan je kiezen voor een stadswandeling met gids door Megen.