06-11266896 info@boerensolex.nl

Gezellig toeren op de Maasdijken met echte oldtimer Solexen en Tandemsolexen!

Solex huren bij Boerensolex

Solex tour in Noord-Brabant

Voor een unieke solex tour door Noord-Brabant ben je bij Boerensolex aan het juiste adres. Met onze brommertjes zorgen we ervoor dat jij met je vrienden, familie of met je collega’s een dag vol plezier ervaren. De route is speciaal geslecteerd zodat je langs de mooie plekjes van Noord-Brabant komt. Langs natuurgebieden, historische dorpjes maar ook langs de vele horecagelegenheden voor een tussenstop. Onze tochten zijn dan ook makkelijk te combineren met een van onze arrangementen. We beschikken over een ruim solexenpark met wel 100 solexen en 10 tandemsolexen, maar hebben ook nog andere alternatieven zoals onze elektrische fietsen. Meer weten over onze mogelijkheden? Neem dan direct contact met ons op!

Vanaf 2 personen

€34,- p.p

Tijdsduur van 3 uur voor een solextocht. Voor een extra uur € 5,- pp.

Solextocht met pauzestop bij Speciaal Bierbrouwerij Oijen

vanaf 2 personen

€36,50 p.p.

Tijdsduur 4 uur, ± 2½ uur toeren, 1 uur op locatie van de oude Bierbrouwerij.

(Let op! dit is zonder consumpties/uitleg, de solex is langer onderweg en ze proberen een plekje voor jullie vrij te houden)

i

Solex
Fotopuzzeltocht

 

vanaf 2 personen

€44,- p.p.

Tijdsduur naar keuze 4½

Met de fotopuzzel ga je de stadjes en dorpjes in en heb je de mogelijkheid om onze prachtige omgeving nog beter te ontdekken.

i

Solex & Handboogschieten bij Riverside in Appeltern

vanaf 4 personen

€46,50 p.p.

Tijdsduur 4 uur, ±2 uur toeren, 1½ uur op activiteit locatie

i

BoerenSolex

De solex is een voor vele nostalgisch vervoersmiddel waarmee je de jaren 60 weer kan herbeleven, maar ook voor de nieuwe generatie is het mooie gelegenheden om deze kennis te laten maken met deze uit de straat verdwenen brommer. Zo verzorgt Boerensolex al ruim 15 jaar als familiebedrijf zijn gasten een perfect uitje naar wens, zoals we ook terug zien in onze reviews. Voordat onze gasten uiteindelijk met de solexen gaan rijden, worden deze uiteraard gecheckt en krijgt iedereen een uitleg voordat ze de weg op gaan, maar eerst natuurlijk een ontvangst met een kopje koffie/thee bij ons in Herpen.

Goed om te weten: bij slecht weer mag de solextocht op de dag zelf kosteloos geannuleerd worden in overleg met BoerenSolex.

Onze arrangementen

Van al het solex rijden is het niet raar dat je ook behoefte hebt aan een hapje of drankje of misschien een extra activiteit. Hiervoor hebben we speciaal verschillende soorten arrangementen samengesteld. Verschillend van een BBQ, een buffet over bijvoorbeeld een frietwagen. In samenwerking met onze vaste partners kunnen we dan ook garanderen dat dit een succes is. Naast de verschillende eet gelegenheden, hebben we ook arrangementen voor tijdens het solex rijden, zoals een tussenstop bij de Tuinen van de Appeltern of een rondleiding bij de Bierbrouwerij in Oijen. Wilt u graag weten hoe wij hier bij kunnen helpen? Neem gerust contact met ons op, dan kunnen we samen kijken hoe we uitje onvergetelijk kunnen maken.