06-11266896 info@boerensolex.nl

Gezellig toeren op de Maasdijken met echte oldtimer Solexen en Tandemsolexen!

Wie zijn wij?
Over BoerenSolex

 

Voor de solexverhuur maken wij gebruik van geheel gereviseerde (dus betrouwbare) oldtimer solexen van ruim vijftig jaar oud. De modellen Solex Oto met het veelal ronde frame en Solex 3800 met het vierkante frame. Enige jaren geleden hebben wij onze collectie voor solexenverhuur uitgebreid met een unieke verzameling oldtimer solextandems. Met een tandemsolex ervaart ook de passagier het fantastische gevoel van het solexen in Brabant en Gelderland.

Met een verzameling van meer dan 100 solexen en 10 tandemsolexen heeft toch elke Solex bij ons zijn eigen verhaal. We hebben stad en land afgereden om deze collectie te verzamelen. Een echte Solex is niet nieuw te koop en krijg je niet zo maar mee van een vorige eigenaar. Bij de koop horen ook de nodige verhalen over eerdere trotse bezitters en herinneringen aan leuke tochten. Iedere solex is eerst door ons zelf gereviseerd voordat hij met u mee op pad mag. Omdat we in eigen beheer het onderhoud van onze solexen verzorgen vinden we het heel erg leuk te merken dat ook de betrouwbaarheid van onze verhuur solexen en tandemsolexen alom wordt gewaardeerd

Wil je een geslaagd uitje organiseren dan is BoerenSolex het goede adres.
“Al zestien jaar met veel plezier”…  Dat geldt voor onszelf maar zeer zeker ook voor onze gasten! Met een servicegerichte houding staat het slagen van het uitstapje voor onze gasten bij ons voorop. Ontvangst met koffie/thee en iets lekkers is bij onze solex tochten en solex arrangementen inbegrepen. Voordat het gezelschap op pad gaat heeft iedereen uitleg gekregen en een proefrit op ons erf gemaakt.

Voor diegene die geen rijbewijs of bromfiets-certificaat hebben, bij ons kun je  tandemsolexen huren. 
Ook kun je ervoor kiezen om te toeren op onze sportieve elektrische fietsen. Deze alternatieven voor volwassenen blijken met solex huren ook de oplossing voor groepen met enkele ouderen, jongeren of kinderen. Naast de Solextochten, die je 7 dagen per week kunt boeken, bieden wij diverse solex arrangementen:

Wij rijden schoon!
onze solexen rijden schoon op Ecomaxx brandstof. Dit zie en ruik je meteen! Ecomaxx is speciale alkylaatbenzine welke zo goed als vrij is van schadelijke stoffen zoals benzeen en tolueen. Dit is beter voor jezelf, je omgeving maar ook voor de solexmotor. Schoonrijden én geen stinkende uitlaatgassen meer! Meer weten over Ecomaxx schone brandstof? Klik op het logo.

: