06-11266896 info@boerensolex.nl

Gezellig toeren op de Maasdijken met echte oldtimer Solexen en Tandemsolexen!

Solex huren Den Bosch

Een solextocht in de regio                  ´s-Hertogenbosch

Op zoek naar een origineel dagje uit waarbij u iets doet wat u normaal gesproken nooit doet? Bij BoerenSolex bent u aan het juiste adres voor een geslaagd uitje. Solex rijden met onze speciale route door de mooie plekjes van Brabant, van Maasbommel tot Grave. Een actief uitje met vrienden, familie of collega’s  dat bovendien ook nog kan worden afgesloten met een van onze arrangementen zodat u het perfect uitje krijgt. Onze solex tochten in de buurt van Den Bosch over de maasdijken heeft eigenlijk alles, van gezellige horecagelegenheden, mooie uitzichten tot aan prachtige natuur. 

Vanaf 2 personen

€34,- p.p

Tijdsduur van 3 uur voor een solextocht. Voor een extra uur € 5,- pp.

Solextocht met pauzestop bij Speciaal Bierbrouwerij Oijen

vanaf 2 personen

€36,50 p.p.

Tijdsduur 4 uur, ± 2½ uur toeren, 1 uur op locatie van de oude Bierbrouwerij.

(Let op! dit is zonder consumpties/uitleg, de solex is langer onderweg en ze proberen een plekje voor jullie vrij te houden)

i

Solex
Fotopuzzeltocht

 

vanaf 2 personen

€44,- p.p.

Tijdsduur naar keuze 4½

Met de fotopuzzel ga je de stadjes en dorpjes in en heb je de mogelijkheid om onze prachtige omgeving nog beter te ontdekken.

i

Solex & Handboogschieten bij Riverside in Appeltern

vanaf 4 personen

€46,50 p.p.

Tijdsduur 4 uur, ±2 uur toeren, 1½ uur op activiteit locatie

i

Over BoerenSolex

De solex is een authentiek vervoermiddel dat helaas bijna verdwenen is uit het straatbeeld. Bij BoerenSolex beschikken we over zo’n 100 solexen speciaal voor u verzameld, waar we stad en land voor hebben afgereden. Alle solexen zijn dan ook persoonlijk door ons gereviseerd, waardoor we betrouwbaarheid kunnen garanderen. Bij aanvang van uw uitje ontvangt u altijd eerste koffie/thee en iets lekkers. Voordat we gaan rijden, geven we instructies en maken we een proefrit op ons erf. Met onze servicegerichte houding zorgen we ervoor dat uw uitstapje zal slagen.

Solex arrangementen

Onze arrangementen en activiteiten zijn goed te combineren met het solex rijden. Samen met u kijken we hoe groot uw groep is, wat u voorkeuren zijn en of u nog specifieke wensen heeft. Zo kan je de solex tocht mooi afsluiten met een van onze BBQ’s, buffetten of frietwagens. Ook is het mogelijk om tijdens het solex rijden verschillende locaties te bezoeken, zoals een rondleiding in de stokerij bij de Bierbrouwerij in Oijen of een bezoek aan De Tuinen van Appeltern. Alles is mogelijk, wij organiseren voor u het perfecte uitje!