06-11266896 info@boerensolex.nl

Gezellig toeren op de Maasdijken met echte oldtimer Solexen en Tandemsolexen!

Solex rijden Brabant

Een solex huren in Brabant

Op zoek naar een leuke activiteit om samen met je vrienden, familie of collega’s te kunnen doen in de omgeving van Noord-Brabant? Kom dan solex rijden bij BoerenSolex, gegarandeerd een gezellig uitje. Ontdek de mooiste plekjes en historische stadjes met een van onze toeren in Noord-Brabant. Onze solex tour over de maasdijken heeft alles, van leuke restaurantjes tot aan mooie jachthavens en natuurgebieden. De routes strekken zich uit van Maasbommel tot Grave. Onderweg kan je makkelijk een tussenstop maken om even te genieten van uitzicht bij een van de vele horecagelegenheden die uiteraard op de route liggen.

Vanaf 2 personen

€34,- p.p

Tijdsduur van 3 uur voor een solextocht. Voor een extra uur € 5,- pp.

Solextocht met High tea of Taart in Appeltern

vanaf 2 personen

€65,50 p.p.

High tea: Tijdsduur 4½ uur, 2 uur toeren, 2 uur op locatie “Theetuin Appeltern”

(*met verkorte tocht  € 60,50 pp)

i

Solextocht en een bezoek aan de tuinen van Appeltern

vanaf 2 personen

€59,- p.p.

Tijdsduur 5½ uur, ± 2½ uur toeren en 2½ uur op activiteit locatie.

i

Solextocht met Bezoek aan locatie

vanaf

€45,- p.p.

*Stoomgemaal De Tuut
*Het Paddenstoelenhuis
*Wijngaard De Kleine Heerlijkheid

Tijdsduur 4½ uur, 2½ uur toeren, 1½ uur op locatie

i

Over BoerenSolex

Met onze klassieke solex snort u makkelijk door stad en land. Voor het verhuren van onze solexen maken wij gebruik van geheel gereviseerde (100% betrouwbare) oldtimer solexen die ruim 50 jaar oud zijn en zijn geschikt voor iedereen met een geldig brommercertificaat. Iedere solex wordt door ons zelf gereviseerd voordat er mee gereden wordt. We beschikken over zo’n 100 solexen en 10 tandem solexen, speciaal zodat aanwezigen die niet over een rijbewijs beschikken ook het fantastische gevoel van het solexen in Brabant kunnen ervaren. Ons familiebedrijf zit gevestigd in Herpen en met een goede prijs-kwaliteit verhouding zijn we uitgegroeid tot een gewaardeerd adres voor het organiseren van uw solex uitstapje met verschillende groepen uit heel Nederland, België en Duitsland. Dit doen we al zestien jaar met veel plezier!

Solex arrangementen

Het is mogelijk om te solexen met z’n tweetjes, maar ook verzorgen we complete arrangementen voor grote groepen. We hebben diverse arrangementen en luisteren graag naar uw persoonlijke wensen. Zo kunnen we de meeste arrangementen altijd regelen tot wel 90 personen. Solex rijden is daarmee uitstekend te combineren met één van onze andere activiteiten. We beschikken over talloze opties, van een stadswandeling met gids door Megen, een teambuilding solextocht tot aan een tocht met een afsluitende BBQ, buffet of frietwagen. Zo zorgen we ervoor dat uw volledig ontzorgt wordt en uw dagje weg helemaal compleet en perfect is. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem nu contact met ons op of reserveer via onze website.