06-11266896 info@boerensolex.nl

Gezellig toeren op de Maasdijken met echte oldtimer Solexen en Tandemsolexen!

DAF / tandemsolex huren

In combinatie met onze solextocht

Wil je een onvergetelijk dagje weg meemaken met familie, vrienden of collega’s? Bij BoerenSolex beschikken we over ruim 100 solexen. Ook voor diegene die geen rijbewijs of bromfiets-certificaat hebben, kun je ook bij ons terecht voor het huren van een DAF of een solextandems. Zo kan iedereen gezellig mee op pad. Deze alternatieven voor volwassenen blijken met solex huren ook de oplossing voor groepen met enkele ouderen, jongeren of kinderen. Bij het huren van een originele DAF YA-66 cabrio, kan je als passagier (maximaal 4 personen) plaatsnemen. Voor onze solextochten, hebben wij een route uitgestippeld waar u gemakkelijk kan stoppen bij een horecagelegenheid of in de natuur. Bent u enthousiast geworden om een solextocht te doen in Noord-Brabant bij BoerenSolex, neem dan contact met ons op!

Vanaf 2 personen

€32.- p.p

Tijdsduur van 3 uur voor een solextocht. Voor een extra uur € 5,- pp.

Solextocht met BBQ, Buffet of Pizza’s bakken na afloop

vanaf 15 personen

€64,- p.p.

Tijdsduur 5½ uur, 3 uur solextocht en na afloop in onze gezellige ontvangstruimte 2 uur uitgebreide BBQ, Buffet of Pizza’s
incl. consumpties

i

Solextocht + Frietwagen met Oerpakket

vanaf 25 personen

€50,50 p.p.*

Tijdsduur 4 uur, solextocht van 2 uur met na afloop 1,5 uur eten en drinken.

(*ook te reserveren met frietwagen standaardpakket vanaf 40 personen € 44,50 pp)

i

Solextocht met onderweg een stadswandeling met gids door Megen

vanaf 10 personen

€49,- p.p.

Tijdsduur 5 uur, ± 2½ uur toeren, 2 uur stadswandeling met aansluitend kopje koffie of thee met verse appeltaart.

i

Over BoerenSolex

Met onze dafjes en solexen organiseren wij al jarenlang de leukste uitjes. Gastvrijheid staat hoog in het vaandel bij ons. Zo ontvangen we u met een kopje koffie en/of thee bij ons op locatie. Wij zorgen ervoor dat alle vervoersmiddelen van te voren rijklaar zijn, zodat u met een gerust hart op pad kan. U krijgt voordat u vertrekt een uitgebreide uitleg hoe de dafjes of solexen werken en daarnaast kunt u van te voren een proefrit maken om zo vol vertrouwen de route te rijden. Voor de dafjes hoeft uiteraard alleen de bestuurder een rijbewijs te hebben, zo kunt u ook met jongeren of kinderen bij ons terecht.

Solextocht arrangementen

Om uw dagje weg nog leuker te maken hebben wij arrangementen om te combineren met het huren van onze solexen. Dit kan met grote en kleine groepen van 2 tot 90 personen. U kunt na afloop van de route een BBQ buffet of een frietwagen er bij huren. Om zo u dag lekker af te sluiten. Ook is het mogelijk tijdens de route een activiteit te doen. Dit kan uiteen lopen van een kookworkshop, lunch of picknick tot een rondleiding in de stokerij bij de Bierbrouwerij in Oijen. Ook een stadswandenling met een gids door Megen of handboogschieten bij Riverside in Appeltern. Bent u benieuwd naar alle opties neem dan gerust contact met ons op, zo kunnen we alle mogelijkheden bespreken en aanpassen of de grootte en leeftijd van de groep.