06-11266896 info@boerensolex.nl

Gezellig toeren op de Maasdijken met echte oldtimer Solexen en Tandemsolexen!

Een dagje solex rijden bij Boerensolex?

Gegarandeerd een succes!

Graag een dagje weg? Of op zoek naar een uitje voor je bedrijf, familie of vrienden? Bij Boerensolex zorgen we ervoor dat jouw dagje uit geslaagd is. Met onze solextocht over de Maasdijken kan je genieten van de omgeving en de natuur. Zo leer je de mooie omgeving van Noord-Brabant goed kennen. Om je dag vervolgens helemaal compleet te maken, hebben we ook nog de mogelijkheid tot verschillende arrangementen. Van een buffet of frietkar tot aan een stop bij de Bierbrouwerij in Oijen, het kan allemaal!

Vanaf 2 personen

€32.- p.p

Tijdsduur van 3 uur voor een solextocht. Voor een extra uur € 5,- pp.

Solextocht met Kookworkshop, Picknick of Lunch

vanaf 4 personen

zelf koken, ophalen of laten brengen op een locatie bijvoorbeeld in de natuur. Zie hier alle mogelijkheden van Jeanine Cuisine  

i

Solextocht met Teambuilding, Bamboe bouwen of Low-rope parcours

vanaf 10 personen

€52,- p.p.

Tijdsduur 4½ uur, ± 2½ uur toeren,
1½ uur Teambuilding

i

Solextocht met onderweg een stadswandeling met gids door Megen

vanaf 10 personen

€49,- p.p.

Tijdsduur 5 uur, ± 2½ uur toeren, 2 uur stadswandeling met aansluitend kopje koffie of thee met verse appeltaart.

i

BoerenSolex

Voor velen is de solex een nostalgisch vervoermiddel dat bijna niet meer bestaat, maar bij Boerensolex hebben we er gelukkig nog genoeg! Ons assortiment bestaat uit meer dan 100 solexen, 10 tandem-solexen en we hebben ook nog alternatieven zoals elektrische fietsen. Allemaal gereviseerd en gecontroleerd voor gebruik. Vanuit onze locatie in Herpen kunnen we onze gasten ontvangen voor het Solex rijden en na het solex rijden.

Goed om te weten: bij slecht weer mag de solextocht op de dag zelf kosteloos geannuleerd worden in overleg met BoerenSolex.

Onze arrangementen

Van al het solex rijden is het niet raar dat je ook zin hebt gekregen in een hapje of drankje. Ook daarvoor hebben we passende arrangementen om je dagje uit compleet te maken. In samenwerking met onze vaste partners kunnen we dan ook garanderen dat dit een succes is. Naast de verschillende eetgelegenheden, hebben we ook arrangementen voor tijdens het solex rijden, zoals een tussenstop bij de Tuinen van de Appeltern of een rondleiding bij de Bierbrouwerij in Oijen. Het huren van onze solexen en arrangementen is mogelijk tot wel 90 personen. Wil je meer weten? Of nog andere wensen? Neem gerust contact met ons op, dan kunnen we samen kijken hoe we uitje onvergetelijk kunnen maken.