06-11266896 info@boerensolex.nl

Gezellig toeren op de Maasdijken met echte oldtimer Solexen en Tandemsolexen!

Het perfecte uitje voor jouw team!

Bedrijfsuitje solex rijden

Opzoek naar een origineel en leuk uitje met je collega’s, team of vrienden? Bij Boerensolex ben je aan het juiste adres. Met onze solextochten creëer je naast natuurlijk veel gezelligheid, ook een goede team building. Onze tocht over de Maasdijken laat je ook nog eens genieten van de prachtige omgeving door de mooiste plekjes in Noord-Brabant. Naast het solex rijden hebben we ook verschillende arrangementen waarmee je de dag helemaal voldaan kan afsluiten. Voor het rijden van een solex is een rijbewijs noodzakelijk, omdat niet altijd iedereen dit heeft, hebben ook tandem solexen zodat iedereen mee kan genieten.

Vanaf 2 personen

€32.- p.p

Tot wel 90 personen mogelijk!

Solextocht met pauzestop bij Speciaal Bierbrouwerij Oijen

vanaf 2 personen

€34,50 p.p.

Tijdsduur 4 uur, ± 2½ uur toeren, 1 uur op locatie van de oude Bierbrouwerij.

(Let op! dit is zonder consumpties/uitleg, de solex is langer onderweg en ze proberen een plekje voor jullie vrij te houden)

i

Solex
Fotopuzzeltocht

 

vanaf 2 personen

€42,- p.p.

Tijdsduur naar keuze 4½

Met de fotopuzzel ga je de stadjes en dorpjes in en heb je de mogelijkheid om onze prachtige omgeving nog beter te ontdekken.

i

Solex & Handboogschieten bij Riverside in Appeltern

vanaf 4 personen

€44,50 p.p.

Tijdsduur 4 uur, ±2 uur toeren, 1½ uur op activiteit locatie

i

Over BoerenSolex

De solex is een authentiek vervoermiddel dat helaas bijna verdwenen is uit het straatbeeld. Bij BoerenSolex beschikken we over zo’n 100 solexen speciaal voor u verzameld, waar we stad en land voor hebben afgereden. Alle solexen zijn dan ook persoonlijk door ons gereviseerd, waardoor we betrouwbaarheid kunnen garanderen. Bij aanvang van uw uitje ontvangt u altijd eerste koffie/thee en iets lekkers. Voordat we gaan rijden, geven we instructies en maken we een proefrit op ons erf. Met onze servicegerichte houding zorgen we ervoor dat uw uitstapje zal slagen.

Solex arrangementen

Met onze complete arrangementen kan je je solextocht goed afsluiten onder genot van een hapje en een drankje. Ook kan je tijdens het solex rijden een pauze maken om een van de verschillende locaties te bezoeken zoals de Bierbrouwerij in Oijen. We kunnen samen kijken welke wensen u hiervoor heeft, alles is mogelijk. Zo zorgen we ervoor dat u een onvergetelijke dag heeft.