Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

  

De BoerenSolex routes


Onze solextocht over de Maasdijken heeft alles, toeren aan de Maas met direct langs de route historische stadjes, een groot horeca aanbod, veerpontjes, jachthavens en natuurgebieden. De routes voor onze tochten en solex arrangementen langs het water op de Maasdijken in Brabant en Gelderland strekken zich uit van Maasbommel tot Grave.  Er is tijdens de solextochten voldoende tijd om onderweg een stop te maken bij een van de vele horecagelegenheden, van café, restaurant tot hotel, welke langs onze Maasroute gevestigd zijn.

Tijdens het solextoeren over onze Maasdijkroute ervaar je de nostalgie van weleer rijdend langs tal van monumentale panden, de kleine dorpjes Overlangel, Neerloon, het vestingstadje Ravenstein en de dorpjes Neerlangel, Deursen en Dieden. Langs natuurgebieden rond oude Maasarmen voorbij Haren ga je bij het kloosterstadje Megen  de rivier de Maas over met het veerpont richting Maasbommel langs de jachthavens of met het veer richting Appeltern. Vervolgens door het vestingstadje Batenburg (waar in de oude kern de ruïne van het kasteel nog duidelijk zichtbaar is) toer je richting Niftrik. Voor Niftrik ga je over de Maasbrug via het stadje Ravenstein naar Herpen. Bij een dagvullend programma rijd je Niftrik voorbij richting Balgoy waarna je over de Maasbrug via het vestingstadje Grave langs het natuurgebied  van de oude Maasarm rond Keent toert. Vanaf Keent, een van de kleinste dorpen van Nederland en onderdeel van het natuurgebied de Maashorst, rijd je langs de Hertogswetering om weer terug te keren naar Herpen. Na de solextocht is er de gelegenheid om in de ontvangstruimte of vanaf ons terras met een drankje te genieten van het fraaie uitzicht.

In de omgeving van het stadje Megen en Appeltern liggen aan de route diverse recreatieve bedrijven waarmee wij als solexverhuurder een aantal uiteenlopende arrangementen hebben samengesteld. Je bent dan halfweg de tocht.

Solex fotopuzzeltocht, Solextocht en Laser ‘kleiduiven’ schieten, Solex huren en Handboogschieten, Solexrijden en Jeu-de-boules, Solexrit en Teambuilding, Solex toertocht met een bezoek aan De Tuinen van Appeltern, Solex rijden met onderweg een stadswandeling met gids door Megen, een Solexroute met een High tea bij theetuin Appeltern, een Solex uitstapje met Workshop of een Solex uitje met een bezoek aan de Speciaal Bierbrouwerij in Oijen, Het Paddenstoelenhuis in Berghem, De Kleine Heerlijkheid in Horssen of De Tuut in Appeltern, Solextocht + BBQ, Buffet of pizza bakken en meer na afloop in onze gezellige warme ontvangstruimte. Al onze solex arrangementen starten en eindigen op onze sfeervolle boerderij aan de dorpsrand van Herpen.

Dus kom bij ons in Brabant en Gelderland solex huren of maak er een compleet verzorgde dag van!